Første innlegg kommer snart

Av Kristian Falnes - 18.mar.2006 @ 17:50
Velkommen til min blogg!


Kommentarer:
Postet av: Gunnar

Dette er ett av de beste innleggene som beskriver kapitalstrukturen og kapitalflyten i markedet som jeg har sett!
Innlegget beskriver i klartekst den næringsfiendtlige politikk som regjeringen nå vil føre.
Der i gården er økt skattelegging en hovedsak. Om det ødelegger for fremtidig skatteinngang er tydeligvis ikke viktig. Men sannsynligvis har de ikke forstått noenting av hvordan markedet fungerer.

21.mar.2006 @ 15:04
Postet av: Forståelsen er der

Både Kristin Halvorsen og Jens Stoltenberg forstår dette. Det er derfor de har fritatt selskapssektoren for utbytteskatten. Storkapitalen kan derfor klare seg greit med denne omleggingen. Poenget til sosialistene er å kunne skryte av at de gjør noe for å få kapitalinntekt og arbeidsinntekt mer likt skattelagt. Dernest er det å overføre penger fra rike pensjonister med kapitalinntekt til den yngre generasjon med arbeidsinntekt. Men jeg tror ikke de ønsker å si så mye om den siste effekten siden det lett blir utlagt som "ran av pensjonister". Noen av disse rike pensjonistene er til og med minstepensjonister...

21.mar.2006 @ 16:37
Postet av: Kristian Falnes

Takk for kommentarer.

Til: "Forståelsen er der"
Tror du er inne på noe vesentlig her....

22.mar.2006 @ 10:07
URL: http://www.skagenfondene.no
Postet av: Onkel Skrue

Den nye kapitalbeskatningen er faktisk et ran av pensjonister. Selv er jeg uføretrygdet med em liten statspensjon som dekker grunnbehovene. Allerede personlig beskattet kapital er over år plassert i grunnfondsbevis. Disse har gitt meg mulighet til å leve et godt liv. Nå gruer jeg meg til skatteregningen for 2006.

22.mar.2006 @ 14:24
Postet av: vigdis

Takk for et interessant innlegg, jeg er ikke så mye kunnskap om temaet, men ble nysgjerrig på det med investeringsselskap. Kan jeg opprette det som privatperson og spare i aksjer/aksjefond gjennom det? Ser ellers av innlegget at jeg sannsynligvis er en som vil komme dårlig ut av de nye reglene. Uten gjeld, en del oppsparte midler i bank og ellers sparing i fond.

06.apr.2006 @ 13:43
Postet av: hanseinar

Jeg er pensjonist og har noen oppsparte midler,
Jeg trader endel i aksjer og har også fond, Vital Link, Jeg rammes derfor direkte av de nye reglene. Spørsmålet mitt er: Hvor mye vil det koste meg å opprette et investeringsselskap?
Hvilke kostnader er det ved opprettelse, og drift?
Er det noen som er i samme situasjon som meg som er intresert i å starte sammens med meg for å dele kostnadene?

26.apr.2006 @ 10:20

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/trackback/ping/947528

Kristian Falnes

Kristian Falnes er porteføljeforvalter i Skagen Fondene og har hatt ansvaret for forvaltningen av Skagen Vekst siden 1997. Først for fondets norske investering, men siden 2000 for hele fondet inkludert de globale investeringene. Falnes er utdannet siviløkonom fra BI og autorisert finansanalytiker fra Norges Handelshøyskole. Han har nesten i hele sin yrkesaktive karriere jobbet med finansanalyse og plassering av penger. Skagen Vekst har en forvaltningskapital på 8,8 milliarder kroner, mens Skagen Fondene forvalter til sammen 47 milliarder kroner. Skagen Vekst har siden 1993 hatt en gjennomsnittlig avkastning på 22 prosent med lavere risiko enn Oslo Børs? hovedindeks.

hits